Treceți la conținutul principal

Despre cainii vagabonzi

Câinii vagabonzi şi-au făcut din nou apariţia în zona Casei Presei Libere, unde un ziarist a fost atacat vineri dimineaţă, fiind muşcat de picior.
În pofida măsurilor anterioare de sterilizare şi izolare a câinilor comunitari, la Casa Presei Libere şi-au făcut apariţia, în ultima vreme, noi exemplare, aciuate pe lângă chioşcurile amplasate pe coridoarele exterioare de trecere ale clădirii, aflate în administrarea SAISAP.
Aici, câinii vagabonzi pot găsi oricând ceva de mâncare, între gunoaiele aruncate în jurul chioşcurilor.
Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a precizat, pentru ROMPRES, că răspunderea în acest caz revine Primăriei Capitalei.
''În prezent, serviciul de ecarisaj se află în subordinea Primăriei Generale. În urma numeroaselor reclamaţii ale cetăţenilor Sectorului 1, noi am solicitat, în repetate rânduri, Primăriei Generale a Capitalei predarea acestui serviciu. În prezent, locuitorii sectorului se adresează primăriei de sector care, la rândul ei, înaintează cererile servicului de ecarisaj din subordinea Primăriei Capitalei', a explicat edilul sectorului 1.
Sute de bucureşteni sunt atacaţi zilnic şi muşcaţi de câinii fără stăpân. Cele şase echipaje de hingheri din Capitală susţin că ''saltă'' zilnic o sută de maidanezi. Totuşi, majoritatea acestora se întorc pe străzi, fiind luaţi pe semnătură de 'iubitorii de animale'.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paris Hilton sucks

Prezentatoarea show-ului de dimineata de la MSNBC care n-a vrut sa citeasca stirea despre Paris Hilton se numeste Mika Brzezinski si este - ati ghicit - fiica lui Zbigniew Brzezinski. O vedeti pe vreo fufa de la noi facand asa ceva? Macar in semn de protest fata de stirile cu Bheeekali...

Presa din Ungaria: "Banca lui Vladimir Putin se mută la Budapesta". România, printre acţionarii IIB

email   print 0     Autor:  Emil Neacşu 21 Feb 2019 - 14:16 Mutare strategică a preşedintelui rus, Vladimir Putin. Potrivit site-ului  Index.hu ,  International Investment Bank  îşi mută sediul general de la Moscova la Budapesta. Potrivit site-ului Băncii, România este printre acţionarii săi. Parlamentul Ungariei a dezbătut acordul internaţional care stabileşte noul sediu al băncii, acord care conţine o serie de detalii alarmante. Propunerea legislativă pentru introducerea unui nou acord internaţional cu Rusia în sistemul legal ungar conţine o serie de detalii neobişnuite, care acordă o serie de drepturi suplimentare pentru International Investment Bank (IIB), care este succesorul legal al Comecon şi al băncii fostei organizaţii economice sovietice. Documentul prevede că mare parte din costurile băncii - inclusiv remobilarea, chiria şi securitatea - să fie plătite de contribuabilii maghiari.  Presa ungară a subliniat că acordul menţionează o

links

https://www.nationalgeographic.com/culture/topics/reference/dramatic-history-prorogation-british-parliament/ https://foreignpolicy.com/2019/08/29/shutting-down-parliament-is-worse-than-a-coup-its-a-mistake/ https://time.com/5654052/moldova-drinking-problem/