Treceți la conținutul principal

canibalul vegetarian

Armin Meiwes , cel care a ucis, tranşat şi mâncat un cetăţean german pe care îl cunoscuse pe internet, a devenit vegetarian, potrivit publicaţiei Daily Mail. Meiwes este liderul „Partidului Verde” (Green party) din închisoarea de maximă securiate în care îşi ispăşeşte pedeapsa. Din grupare mai fac parte criminali, pedofili şi traficanţi de droguri. În fiecare marţi, ei se întâlnesc şi discută despre taxe şi probleme legate de mediu. Gerhard Kaehler, unul dintre reprezentanţii „Green party”, care lucrează cu deţinuţii, spune că „Armin este un om inteligent care poate scrie şi citi foarte bine. Grupul îl respectă, de aceea l-au şi ales ca lider.” Un alt deţinut a declarat despre Meiwes că acesta consideră fermele care cresc la nivel industrial animale ca fiind la fel de dezgustătoare ca şi crima comisă de el. „El are acum un meniu exclusiv vegetarian,” a mai spus deţinutul.

Oficialii Partidului Verde din Germania nu vor să aibă nimic de-a face cu Armin Meiwes. Kai Klose, unul dintre liderii partidului, a spus despre Meiwes că nu a fost şi nu va fi vreodată membru al partidului. Cu toate acestea, Klose recunoaşte că, în cadrul şedinţelor de partid, sunt luate în considerare şi concluziile discuţiilor deţinuţilor, ba chiar o parte din propunerile lor au ajuns şi în parlamentul regional.

Meiwes a fost găsit vinovat, de un tribunal din Germania, în 2004, pentru uciderea unui inginer în vârstă de 43 de ani, pe care îl cunoscuse prin intermediul internetului. Poliţia l-a arestat pe canibal după ce a fost alertată de un student austriac, care a citit un mesaj postat pe internet de Armin Meiwes. Prin anunţ, acesta căuta un om dornic de a fi ucis şi mâncat. Meiwes a devenit astfel unul dintre cei mai celebri canibali contemporani.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paris Hilton sucks

Prezentatoarea show-ului de dimineata de la MSNBC care n-a vrut sa citeasca stirea despre Paris Hilton se numeste Mika Brzezinski si este - ati ghicit - fiica lui Zbigniew Brzezinski. O vedeti pe vreo fufa de la noi facand asa ceva? Macar in semn de protest fata de stirile cu Bheeekali...

Presa din Ungaria: "Banca lui Vladimir Putin se mută la Budapesta". România, printre acţionarii IIB

email   print 0     Autor:  Emil Neacşu 21 Feb 2019 - 14:16 Mutare strategică a preşedintelui rus, Vladimir Putin. Potrivit site-ului  Index.hu ,  International Investment Bank  îşi mută sediul general de la Moscova la Budapesta. Potrivit site-ului Băncii, România este printre acţionarii săi. Parlamentul Ungariei a dezbătut acordul internaţional care stabileşte noul sediu al băncii, acord care conţine o serie de detalii alarmante. Propunerea legislativă pentru introducerea unui nou acord internaţional cu Rusia în sistemul legal ungar conţine o serie de detalii neobişnuite, care acordă o serie de drepturi suplimentare pentru International Investment Bank (IIB), care este succesorul legal al Comecon şi al băncii fostei organizaţii economice sovietice. Documentul prevede că mare parte din costurile băncii - inclusiv remobilarea, chiria şi securitatea - să fie plătite de contribuabilii maghiari.  Presa ungară a subliniat că acordul menţionează o

Mirele, fă ceva... Pleacă

Așadar, jucăm meciul-meciurilor în Islanda, cu, ați ghicit domnule Becali, cu Islanda, primul pas pentru calificarea la Euro cât o fi el că nu mai e 20-20 prin ușa din dos, deși UEFA ne-a ploconit să organizăm 4 meciuri pe Arătura Naațională și noi ce facem? Nu tragem NICI UN ȘUT pe poartă. Bine, a fost unul din penalty pe care ni l-a acordat cam gratis arbitrul... Nici un șut. Asta e ca și cum te-au duce la munte în chiloți sau urci la volan fără să fi condus în viața ta o trotinetă, nici măcar o mașină. Privirea pierdută în infinit a lui Mirel spune tot. Ce așteptări să ai de la un om care nu a terminat liceul, nu și-a luat BAC-ul?A, e fotbal, ziceți. Păi, domnilor, fotbalul în ziua de azi se joacă și cu capul, mai exact cu ce ai în cap. Trebuie să fi un geniu cu 4 clase ca să joci excelent și apoi să ajungi un antrenor deosebit. Nu e cazul la Radoi. E un neica-nimeni, sclavul lui Becali și atât.