Treceți la conținutul principal

Pietoni, vi se pregateste ceva...


Politia rutiera, in intelepciunea ei, a gasit o noua joaca si sursa de bani: pista. Pista pentru bicilisti. Iata ce ne anunta Rompres, citandu-l pe comisarul Dan Nicolae.
"Bicicliştii şi mopediştii vor fi amendaţi dacă nu vor circula pe pistele amenajate special pentru ei, acolo unde acestea există. De asemenea, vor fi sancţionaţi atât conducătorii de autovehicule care opresc sau staţionează pe aceste piste, cât şi pietonii care le folosesc, a declarat, miercuri, agenţiei ROMPRES, comisar Dan Nicolae, de la Brigada de Poliţie Rutieră (BPR) a Capitalei.
Potrivit comisarului Dan Nicolae, bicicliştii şi mopediştii care vor fi surprinşi că circulă pe partea carosabilă, deşi au posibilitatea să se deplaseze pe pista special amenajată, vor fi sancţionaţi cu 6 - 8 puncte amendă. 'La intersecţii, bicicliştii vor respecta semnalele semafoarelor special instalate pentru aceştia, iar acolo unde ele lipsesc, traversarea se va face pietonal, după ce au coborât de pe bicicletă, şi la culoarea verde a semaforului'.
Totodată, a adăugat Nicolae, conducătorii auto care vor staţiona sau opri pe această bandă vor fi sancţionaţi cu două sau trei puncte amendă şi două puncte penalizare, precum şi pietonii (cu două sau trei puncte amendă) care circulă pe pistele pentru biciclete, amenajate şi semnalizate corespunzător.
În prezent, au fost amenajate astfel de piste pe Şos. Kiseleff, B-dul Libertăţii şi Splaiul Independenţei, urmând ca numărul acestora să crească în viitorul apropiat, îndeosebi în zona centrală a Capitalei."
---
Abia astept sa-l vad pe politistul ala care imi da amenda pentru ca am circulat per pedes pe pista biciclistilor...

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paris Hilton sucks

Prezentatoarea show-ului de dimineata de la MSNBC care n-a vrut sa citeasca stirea despre Paris Hilton se numeste Mika Brzezinski si este - ati ghicit - fiica lui Zbigniew Brzezinski. O vedeti pe vreo fufa de la noi facand asa ceva? Macar in semn de protest fata de stirile cu Bheeekali...

Presa din Ungaria: "Banca lui Vladimir Putin se mută la Budapesta". România, printre acţionarii IIB

email   print 0     Autor:  Emil Neacşu 21 Feb 2019 - 14:16 Mutare strategică a preşedintelui rus, Vladimir Putin. Potrivit site-ului  Index.hu ,  International Investment Bank  îşi mută sediul general de la Moscova la Budapesta. Potrivit site-ului Băncii, România este printre acţionarii săi. Parlamentul Ungariei a dezbătut acordul internaţional care stabileşte noul sediu al băncii, acord care conţine o serie de detalii alarmante. Propunerea legislativă pentru introducerea unui nou acord internaţional cu Rusia în sistemul legal ungar conţine o serie de detalii neobişnuite, care acordă o serie de drepturi suplimentare pentru International Investment Bank (IIB), care este succesorul legal al Comecon şi al băncii fostei organizaţii economice sovietice. Documentul prevede că mare parte din costurile băncii - inclusiv remobilarea, chiria şi securitatea - să fie plătite de contribuabilii maghiari.  Presa ungară a subliniat că acordul menţionează o

Mirele, fă ceva... Pleacă

Așadar, jucăm meciul-meciurilor în Islanda, cu, ați ghicit domnule Becali, cu Islanda, primul pas pentru calificarea la Euro cât o fi el că nu mai e 20-20 prin ușa din dos, deși UEFA ne-a ploconit să organizăm 4 meciuri pe Arătura Naațională și noi ce facem? Nu tragem NICI UN ȘUT pe poartă. Bine, a fost unul din penalty pe care ni l-a acordat cam gratis arbitrul... Nici un șut. Asta e ca și cum te-au duce la munte în chiloți sau urci la volan fără să fi condus în viața ta o trotinetă, nici măcar o mașină. Privirea pierdută în infinit a lui Mirel spune tot. Ce așteptări să ai de la un om care nu a terminat liceul, nu și-a luat BAC-ul?A, e fotbal, ziceți. Păi, domnilor, fotbalul în ziua de azi se joacă și cu capul, mai exact cu ce ai în cap. Trebuie să fi un geniu cu 4 clase ca să joci excelent și apoi să ajungi un antrenor deosebit. Nu e cazul la Radoi. E un neica-nimeni, sclavul lui Becali și atât.