Treceți la conținutul principal

Un indian din UK în Europa

Aşa... am avut ceva probleme cu laptopul, am fost cu el la specilist şi acum cică e mai bine, după ce am fost sfătuit să şterg prostiile alea de skype, google talk, toolbars şi mici mizerii de le mai aveam ca tot omul pe instrument, ca să fie. Am rămas cu ym şi live messenger.
Boon... Şi să vă zic ce întâlnire de gradul 3 am avut eu luni, pe şoseaua Colentina, pe când mă întorceam cu o plasă de mere de la Kaufland. Mă opreşte un tip închis la culoare şi transpirat fleşcă. Zice - Mister... Eu credeam că face mişto de mine şi îmi baga textul că dacă n-am să-i dau şi lui o mie de lei şi eu să-i zic că o mie de lei costă un frigider. El, tot în engleză - please, can you tell me where is Europa? Aici m-a(m) pierdut şi am acceptat să îi zic vreo două: sorry, I'm not following. El se înveseleşte brusc pentru că vorbesc engleză şi afişează un zâmbet larg, cu riscul de a stârni o avalanşă đe broboane de sudoare pe faţa măslinie şi neresă. "Europa, the shop area". Zic: ok şi încerc să-i explic cum se ajunge acolo, dat fiind că tramvaiul nu merge. Mă ajut de o vânzătoare de bilete şi îl îndrum spre un maxi-taxi, nr. 506. Îi spun să fie atent la buzunare şi îi urez succes, nu înainte de a-l întreba daca este din India (ceea ce era evident). Îmi spune că da, e din India, dar locuieşte în UK. Şi că vrea să cunoască România.
Şi iată cum am contribuit la reîntregirea familiei indo-Europene...

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paris Hilton sucks

Prezentatoarea show-ului de dimineata de la MSNBC care n-a vrut sa citeasca stirea despre Paris Hilton se numeste Mika Brzezinski si este - ati ghicit - fiica lui Zbigniew Brzezinski. O vedeti pe vreo fufa de la noi facand asa ceva? Macar in semn de protest fata de stirile cu Bheeekali...

Presa din Ungaria: "Banca lui Vladimir Putin se mută la Budapesta". România, printre acţionarii IIB

email   print 0     Autor:  Emil Neacşu 21 Feb 2019 - 14:16 Mutare strategică a preşedintelui rus, Vladimir Putin. Potrivit site-ului  Index.hu ,  International Investment Bank  îşi mută sediul general de la Moscova la Budapesta. Potrivit site-ului Băncii, România este printre acţionarii săi. Parlamentul Ungariei a dezbătut acordul internaţional care stabileşte noul sediu al băncii, acord care conţine o serie de detalii alarmante. Propunerea legislativă pentru introducerea unui nou acord internaţional cu Rusia în sistemul legal ungar conţine o serie de detalii neobişnuite, care acordă o serie de drepturi suplimentare pentru International Investment Bank (IIB), care este succesorul legal al Comecon şi al băncii fostei organizaţii economice sovietice. Documentul prevede că mare parte din costurile băncii - inclusiv remobilarea, chiria şi securitatea - să fie plătite de contribuabilii maghiari.  Presa ungară a subliniat că acordul menţionează o

Mirele, fă ceva... Pleacă

Așadar, jucăm meciul-meciurilor în Islanda, cu, ați ghicit domnule Becali, cu Islanda, primul pas pentru calificarea la Euro cât o fi el că nu mai e 20-20 prin ușa din dos, deși UEFA ne-a ploconit să organizăm 4 meciuri pe Arătura Naațională și noi ce facem? Nu tragem NICI UN ȘUT pe poartă. Bine, a fost unul din penalty pe care ni l-a acordat cam gratis arbitrul... Nici un șut. Asta e ca și cum te-au duce la munte în chiloți sau urci la volan fără să fi condus în viața ta o trotinetă, nici măcar o mașină. Privirea pierdută în infinit a lui Mirel spune tot. Ce așteptări să ai de la un om care nu a terminat liceul, nu și-a luat BAC-ul?A, e fotbal, ziceți. Păi, domnilor, fotbalul în ziua de azi se joacă și cu capul, mai exact cu ce ai în cap. Trebuie să fi un geniu cu 4 clase ca să joci excelent și apoi să ajungi un antrenor deosebit. Nu e cazul la Radoi. E un neica-nimeni, sclavul lui Becali și atât.