Seeing Sandu Alexandru

Joi, 12 iulie, am revazut un drag amic si fost coleg de pionierat in ale radioului: DJ Sandu Alexandru. Ne-am cunoscut in 1991, cand eu am venit ca reporter la Uni Fan Radio (nou-infiintatul post, desprins din Fun Radio), loc in care el, Sandu, era vedeta. Nu are rost sa povestesc petrecerile si party-urile la care am fost.
Faza e ca acum, dupa atatia ani, am descoperit un Sandu Alexandru matur, care mi-a arata urmele unei operaatii recente. Spirit inca tanar. Regreta ca nu a luat bilet la Rolling Stones si acum nu mai gaseste. I-am spus ca pentru mine concertul Rolling Stones in Romania e epocal, numai si pentru faptul ca imi amintesc si acum cand am auzit pentru prima data "Satisfaction" - la radio 3, intr-un decembrie 1985, iar dupa ce am ascultat emisiunea la radio m-am dus la coada la pui congelati in spatele blocului si, cu satisfaaaaction, m-am intors acasa dotat cu un cadavru de pasare.
Salutari tuturor - Bagheera, Sandu, DJ Z, DJ Raul, DJ Strumf, MR Big, DJ Cristi Nemteanu, Anca Mateescu, Mircea Marian, Dani Klinger, Diana si Cristi Singer, Catalin Tohaneanu, Toti Marinescu, Elena Lulea, Monica Galeriu, Cristina, Vali Mihailescu, Druica etc, etc...

Comentarii

Anonim a spus…
Chiar imi aminteam deunazi de UniFan si Sandu Alexandru & Co, de petrecerile de la diverse baluri ale bobocilor din studentie si de calitatea radioului din acea vreme.
"Party all the time" reusea sa ne animeze petrecerile atunci cind te trezeai spunind: stii ceva, muzica asta sucks, da pe UniFan! :-)
DJ Z cu bancurile lui, unul de-mi vine in minte acu: De ce cere Simbata seara un barbat mina unei femei? ...Pt ca s-a saturat de mina lui! :-))
Baghera cu slow-urile si vocea - man cite amintiri placute!
Sandu Alexandru cu ale lui "fresh 'n new tocmai din USA", replicile de 100p la intrebarea " de ce cinti pe melodii dom'le, ca nu putem inregistra", mixajele si muzica de nota 10 si nu in ultimul rind cu popularul "hello boys ' girls wherever u are! I'm your best friend back in town again..."
Salutari si un gind bun tuturor - wherever you are!
Catalin
cribuj a spus…
Man ! Cum dau de Sandu Alexandru ? Mi-a fost aproape ca un mentor in Radio Blue-jeans Calarasi . Un nr de tel ... un contact ceva ? Please ! Cristi Bujor