La mare in Romania? Neah...

Preşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţilor de Turism din România (ANAT), Dragoş Anastasiu, a încercat să închirieze, sâmbătă, un şezlong pe plaja din Neptun, însă a fost abordat de câţiva bodyguarzi care i-au cerut să plece "de plaja lor", transmite corespondentul NewsIn.

Dragoş Anastasiu a relatat că, sâmbătă de dimineaţă, a vrut să se aşeze pe plaja din Neptun şi a încercat să intre în posesia unui şezlong, lucru care i-a însă i-a fost interzis.

El spune că, odată ajuns pe plajă, a mers la barmanul unde erau amplasate şezlongurile, dar acesta i-a spus că nu poate să îi închirieze pentru că acestea nu aparţin beach-barului. Dragoş Anastasiu a mers şi şi-a luat singur un şezlong, moment în care acesta a fost înconjurat de câţiva bodyguarzi, care i-au spus să plece că este plaja lor, dar preşedintele ANAT a refuzat să părăsească zona.

Preşedintele Asociaţiei, Dragoş Anastasiu, s-a arătat extrem de nemulţumit de acest incident şi a declarat că a sesizat cele întâmplate reprezentanţilor Direcţiei Apelor Române Dobrogea Litoral Constanţa. În plus, el a mai atras atenţia că în zona plajei nu existau amenajate grupuri sanitare şi duşuri. Acesta va solicita autorităţilor competente revizuirea tuturor contractelor de închiriere a plajelor.