La Geoagiu se lucreaza la erectia naturala

Spune corespondentul Rompres din Hunedoara ca in statiunea Geoagiu se desfasoara un program special pentru turisti: "streaptease, animatoare topless şi baie până la ora 3,00. Zice Rompres: acestea vor fi principalele atracţii ale sfârşitului de săptămână în complexul de ştranduri cu apă termală din staţiunea Geoagiu-Băi". Si continua: "spectacolul va începe vineri noapte, în bazinul principal, unde se va putea face baie, în nocturnă, până spre dimineaţă. De la miezul nopţii, patru fete şi doi băieţi vor 'încălzi' atmosfera într-un show de streaptease ce va avea loc pe marginea bazinului. Noaptea va fi completată cu o discotecă în aer liber, pentru care au fost pregătite multe surprize, potrivit administratorului Complexului 'Băile Daco-Romane'.
Distracţia va continua, sâmbătă seară, la clubul 'Tarabostes' din incinta ştrandului, cu o discotecă în care antrenul va fi întreţinut de animatoare topless. Concursurile au ca temă vinul, premiile fiind oferite de un cunoscut producător din domeniu.
-
Boon. Din cate stiu eu, baile daco-romane au fost doar cu sange la greu (vezi Istoria romanilor, episoadele cu Decebal si Traian, in special). Daca erau bai Greco-romane vorbeam despre alte nastrusnicii.
Cat despre animatoarele topless… Din cate am auzit eu, la Geoagiu nu se duc tinerii cu gasca, ci familisti. Ok, e program si pentru doamne, cu 2 stripari. Dar… cat de stripar sa fii sa te dai in spectacol in fata unor pensionare venite la tratament?
Iar clubul de-i zice Tarabostes… Ma rog, in opinia lui Traian – asta de acum, nu ala de atunci – aia erau niste oligarhi ordinari…
La Sovata se pregateste ceva, orgii, nebuni?