Copaci, vi se pregăteşte ceva!Dacă a mers cu tăiatul pomilor în sectorul 5, pentru formula 3 din weekendul REFERENDUMULUI, iată că edilii - ca să zic aşa - s-au gândit că merge şi în alt sector. De exemplu 2. Vis-a-vis de primăria sectorului 2, pe şoseaua Mihai Bravu, la Obor, la fostul Predoleanu, deh - pentru cunoscători - se ajustează trotuarul iar lucrarile se fac fară norme de protecţie sau indicatoare care ar anunţa ce se petrece pe acolo. Nu. Un buldozer se deplaseaza nonşalant pe trotuar, carând bucaţi de asfalt, iar dacă nu eşti dotat cu un instinct de conservare adecvat rişti să o încasezi. Nu sunt mulţi pomi acolo, vreo patru-cinci, şi nici bătrâni, doar de vreo 20 de ani. dar ce mai contează pentru doi metri lăţime de şosea... Mai dă-i dreq de pomi, ce atâta ecologie, ce, mai apucăm noi alea, cum le zice, încălzirile climatice?
UPDATE http://emilneacsu.blogspot.com/2007/07/raspuns-in-limbaj-de-lemn-de-la-normal.html

http://emilneacsu.blogspot.com/2007/07/no-trees-please-we-love-global-warming.html

Comentarii

Anonim a spus…
[…] Un banc pe care l-am auzit cu ani in urma la o bodega din piata Obor spunea ca Burebista a taiat viile ca sa planteze pruni. Nu departe de localul cu pricina, cativa copaci sunt astazi amenintati de buldozerele care lucreaza la reabilitarea soselei. M-am interesat si nu, Neculai Ontanu nu este implicat in niciun proiect de inlocuire a copacilor existenti in sectorul 2 cu pomi fructiferi. In schimb, taman ce a desfasurat o campanie de informare a cetatenilor privind protectia mediului. […]
Anonim a spus…
Pacat ! Le urez celor care ii taie, sa respire aer dat de betoane !
Andrei... ;)
CRISTI ROMAN a spus…
Cel mai nou exemplu este bulevardul Barbu Vacarescu din sectorul 2. Mai bine de 10 copaci au fost deja taiati, iar altii sint pe acest drum. Azi am vazut, din pacate nu am avut aparatul la mine. E vorba de spatiul viran de linga noul magazin Kaufland. E dezastru ecologic ce s-a intimplat in ultimele zile acolo.
neacsu a spus…
@cristi roman. offff...tot in sectorul 2?? cine e nene primar la noi in 2, verestoy??
Pildit a spus…
Ar trebui facut un afis cu textul "More trees. Less cars". Sau pentru romani "Mai multi copaci. Mai putine masini".
O idee de desen ar fi niste copaci care strivesc sub radacini niste masini.