Treceți la conținutul principal

Preşedintele Ballantines


Preşedintele Traian Băsescu a făcut, de-a lungul timpului, mai multe declaraţii pe tema relaţiei sale speciale cu divinitatea.
"Vom trăi bine într-o Românie a românilor, o Românie europeană! Aşa să ne ajute Dumnezeu !" (21 decembrie 2004)
"Deasupra mea e doar Dumnezeu". (15 septembrie 2005)
"Este un exerciţiu extraordinar: pe bucata aia de oţel de 306 metri eram şi preşedinte, şi Dumnezeu, şi medic, şi ofiţer al stării civile, totul".(15 septembrie 2005)
"Îmi mai place un lucru care funcţionează în sistemul marinei civile: eroarea comandantului este considerată voia Domnului. Niciodată un comandant, dacă nu este băut în momentul în care face o eroare de navigaţie şi pune nava pe uscat, generează o coliziune, niciodată nu este judecat. Eroarea comandantului este voia Domnului". (1 octombrie 2005)
"Şi eu ştiu cei trei piloni ai credinţei: să fii împăcat cu Dumnezeu, să fii împăcat cu tine şi să fii împăcat cu semenii. Uneori, însă, ca şef de stat, poţi fi împăcat cu Dumnezeu şi cu tine, dar nu poţi fi împăcat cu toţi semenii. Cei cu care nu te poţi împăca trebuie schimbaţi, ţara trebuie schimbată". (8 aprilie 2007)
"Foarte puţini înteleg în viaţa noastră de zi cu zi că, dincolo de voinţa noastră, este voinţa lui Dumnezeu. Poporul român a exprimat voinţa lui Dumnezeu pe 19 mai".(27 mai 2007)
"Cu voia poporului român şi voia lui Dumnezeu am demonstrat tot ce era de demonstrat atât românilor, cât şi politicienilor. Politicienii trebuie să deservească poporul, şi nu invers". (27 mai 2007)
Dacă Ministrul Agriculturii Decebal Traian Remeş a introdus, la 15 aprilie, într-un document oficial, formula de încheiere "Doamne ajută/Doamne fereşte", nu ne mai poate mira nimic.
Doamne ajută sau Doamne fereşte?
---
comentariul este de pe agentia Mediafax

Comentarii

Anonim a spus…
Cel putin prezidentul nu cheltuieste mult pe telefoane - discutiile cu singura forta superioara lui sunt "loco"... (in spaniola, loco inseamna...ia ghiceste!)

Postări populare de pe acest blog

Paris Hilton sucks

Prezentatoarea show-ului de dimineata de la MSNBC care n-a vrut sa citeasca stirea despre Paris Hilton se numeste Mika Brzezinski si este - ati ghicit - fiica lui Zbigniew Brzezinski. O vedeti pe vreo fufa de la noi facand asa ceva? Macar in semn de protest fata de stirile cu Bheeekali...

Presa din Ungaria: "Banca lui Vladimir Putin se mută la Budapesta". România, printre acţionarii IIB

email   print 0     Autor:  Emil Neacşu 21 Feb 2019 - 14:16 Mutare strategică a preşedintelui rus, Vladimir Putin. Potrivit site-ului  Index.hu ,  International Investment Bank  îşi mută sediul general de la Moscova la Budapesta. Potrivit site-ului Băncii, România este printre acţionarii săi. Parlamentul Ungariei a dezbătut acordul internaţional care stabileşte noul sediu al băncii, acord care conţine o serie de detalii alarmante. Propunerea legislativă pentru introducerea unui nou acord internaţional cu Rusia în sistemul legal ungar conţine o serie de detalii neobişnuite, care acordă o serie de drepturi suplimentare pentru International Investment Bank (IIB), care este succesorul legal al Comecon şi al băncii fostei organizaţii economice sovietice. Documentul prevede că mare parte din costurile băncii - inclusiv remobilarea, chiria şi securitatea - să fie plătite de contribuabilii maghiari.  Presa ungară a subliniat că acordul menţionează o

links

https://www.nationalgeographic.com/culture/topics/reference/dramatic-history-prorogation-british-parliament/ https://foreignpolicy.com/2019/08/29/shutting-down-parliament-is-worse-than-a-coup-its-a-mistake/ https://time.com/5654052/moldova-drinking-problem/