marți, 12 februarie 2013

Papa Benedict a demisionat. Iata si replica lui Dumnezeu...


Un comentariu:

Ticalosul Mantuit spunea...

Crescand alaturi de Hristos- VIATA MEA S-A SCHIMBAT ATUNCI CAND AM AUZIT CUVANTUL LUI DUMNEZEU...,

Evanghelia dupa Ioan cap.1 cu
versetele;


9. Lumina aceasta era adevarata Lumina, care lumineaza pe orice om, venind
in lume.
10. El era in lume, si lumea a fost facuta prin El, dar lumea nu L-a cunoscut.
11. A venit la ai Sai, si ai Sai nu L-au primit.
12. Dar tuturor celor ce L-au primit, adica celor ce cred in Numele Lui, le-a dat dreptul sa se faca copii ai lui Dumnezeu;
13. nascuti nu din sange, nici din voia firii lor, nici din voia vreunui om, ci din Dumnezeu.
14. Si Cuvantul S-a facut trup si a locuit printre noi, plin de har si de adevar. Si noi am privit slava Lui, o slava intocmai ca slava Singurului nascut din Tatal. -

...DAR
...DAR CU MULT MAI MULT, ATUNCI CAND L-AM SI INTELES.

1. NASCUTI NU DIN... Marea majoritate dintre cei pe care ii intalnim in viata de zi cu zi, se multumesc( spiritual vorbind) doar cu ceea ce au primit la nastere. Oare ce au primit? E o intrebare care ar trebui sa si-o puna fiecare dintre cei care fac parte din aceasta categorie de nascuti.
2. NASCUTI NU DIN... O parte dintre cei care se nasc din SANGE se pare ca nu se multumesc cu acest statut ,si din proprie initiativa sau la indemnul altora, incep sa studieze Cuvantul lui Dumnezeu, si asta nu-i rau deloc. In Cuvantul Lui Dumnezeu nu-i gasim totusi ca fiind si aprobati, asa dupa cum vedem si din textul citat cu privire la nastere ( a se reciti versetul 13). Din ce cauza ? Pentru ca ei fiind izolati, sigur vor pribeagi si pribegind mai mult ca sigur se vor rataci. Toate aceste evenimente au loc in randul acestei categorii de nascuti ,pentru ei nu s-au pocait, nu s-au botezul in apa n-au primit Duhul
Sfant ,si de aceea ei nici nu au partasie unii
cu altii si nu i-au parte la cina Domnului, cu alte cuvante ei nu fac parte din trupul lui Hristos.

3. NASCUTI NU DIN... In aceasta categorie de nascuti, intra cei care considera ca nu-i suficient sa crezi fara sa fii un practicant a celor ce le crezi. Cei care fac parte din aceasta categorie de nascuti, vor pune mare accent pe traditii. Vor merge cu regularite la biserica, unde se vor spovedi, se vor impartasi, vor cinsti si se vor inchina icoanelor si sfintilor,si vor face multe alte lucruri care nu sunt scrise in biblie dar pe care popa li le va cere.
Din cele scrise pana aici, intelegem nici aceasta categorie de nascuti, nu este aprobata ( primita ) de Dumnezeu.
4. CI NASCUTI DIN DUMNEZEU. ----Cu privire la aceasta Nastre, Domnul Isus Hristos in dialogul care il poarta cu Nicodim ii spune acestuiea:

Evanghelia dupa Ioan Cap.3 versetele :
5.Iisus a răspuns: Adevărat, adevărat zic ţie: De nu se va naşte cineva din apă şi din Duh, nu va putea să intre în împărăţia lui Dumnezeu.
6. Ce este născut din trup, trup este; şi ce este născut din Duh, duh este.
7. Nu te mira că ţi-am zis: Trebuie să vă naşteţi de sus.

Peste putina vreme, lumea nu Ma va mai vedea, dar voi Ma veti vedea; pentru ca Eu traiesc, si voi veti trai. (Ioan.14:19)
Am fost rastignit impreuna cu Hristos, si traiesc… dar nu mai traiesc eu, ci Hristos traieste in mine. Si viata, pe care o traiesc acum in trup, o traiesc in credinta in Fiul lui Dumnezeu care m-a iubit si S-a dat pe Sine insusi pentru mine. (Gal.2:20)--Cum am mai spus, o spun si acum: daca va propovaduieste cineva o Evanghelie deosebita de aceea pe care ati primit-o, sa fie anatema! (Gal.1:9)
a inteles-o Alan ( (http://www.youtube.com/watch?v=eontYTMvTDw ) si in cele din urma si papa.