duminică, 12 februarie 2012

mru a dat-o de gard

PREMIERUL MRU: "Este inadmisibil ca militarii să deszăpezească şi cetăţenii să stea la căldură. Nu putem plăti lenea la nesfârşit"

de Cristian ANDREIPostat la: 11.02.2012 09:57 Ultima actualizare: 11.02.2012 19:43
PREMIERUL MRU: "Este inadmisibil ca militarii să deszăpezească şi cetăţenii să stea la căldură. Nu putem plăti lenea la nesfârşit"
"Este inadmisibil să ajungi pe străzile unei localităţi în România şi să-i vezi pe militari desfundând drumuri, în timp ce beneficiarii direcţi, care sunt şi concetăţenii noştri, stau în casă la căldură. Nu putem plăti lenea la nesfârşit". În prima sa vizită pe teren de la preluarea funcţiei de premier, Mihai Răzvan Ungureanu a făcut o declaraţie controversată. Prezent în zonele afectate de zăpezi din Vrancea şi Buzău, MRU i-a certat pe cei care stau "la căldură" în casă, lăsând Armata să dea la lopată. În această seară, CTP, editorialist gândul, i-a dat o replică dură, după cum puteţi citi mai jos.
Premierul Ungureanu, ministrul Apărării şi ministrul de Interne veniseră de dimineaţă cu elicopterul în Vrancea, la Dumbrăveni, pentru a inspecta zonele afectate de ninsori, în care se află oamenii sinistraţi. La această oră are loc o şedinţă la care participă pe lângă oficialii guvernamentali, preşedintele Consiliului Judeţean şi prefectul judeţului. "În astfel de situaţii, nu ne văicărim, nu cântăm prohodul la posturile de televiziune, nu vorbim de Apocalipsă. Haideţi la muncă!" a spus premierul Ungureanu.

Un comentariu:

anne spunea...

Urmaresc televiziunile de stiri cu mult interes! Am vazut si ascultat cu atentie cum se poate crea o stire falsa! Cum poate fi acreditata ca reala , chemam figuri ilustre gen Paula Iacob, CTpopescu, Tudor Octavian etc.Pe unii ii inteleg, depind de minciuna, dar nici chiar asa ! Am auzit clar cum MRU ii facea pe primari/autoritati caci ei sunt platiti de la guvern.Asadar pe acestia ii "urechea" noul premier. Daca nu vrem sa veden adevarul...sa continuam sa cedam manipularii ...
Va urez ganduri bune si drag de tara asta!