vineri, 20 ianuarie 2012

zdreanta de udrea a vorbit cu gura plina...

"Nemultumirile oamenilor sunt absolut justificate", a declarat vineri ministrul Elena Udrea (PDL), in prima reactie dupa inceputul protestelor din Romania impotriva actualei guvernari. "Amestecul politicului si incitarea opozitiei la violente nu poate sa aduca nimic bun pentru Romania", a afirmat Udrea, care a spus ca "solutia nu e sa-l schimbi pe Boc cu Ponta". Ministrul, aflat la Iasi, a declarat ca a fost huiduita la protestul din Piata Universitatii pentru ca "este un politician mai cunoscut", adaugand: "recunosc ca poate nici noi n-am stat suficient de vorba cu oamnii, cu societatea civila... Nici eu nu am vorbit cu familia in fiecare zi".

3 comentarii:

mihaeladr spunea...

Pai daca nu s-ar amesteca politicul nu s-ar intampla nimic, ca doar ei nu-i baga in seama pe cei din Piata. Si avea un morcov cand vorbea, nu mai era cea zambareata!!!!

Biliuţă spunea...

Eu nu mă văd prea des cu Nuţi Udrea, dar dacă, din întâmplare, o să vă întâlniţi, să-i spuneţi că ”amestecul politicului şi incitarea opoziţiei la violenţe”, fiind două, "poate", împreună, sa aducă ceva bun pentru România.

Biliuţă spunea...

Eu nu mă văd prea des cu Nuţi Udrea, dar dacă, din întâmplare, o să vă întâlniţi, să-i spuneţi că ”amestecul politicului şi incitarea opoziţiei la violenţe”, fiind două, poate, împreună, sa aducă ceva bun pentru România.